Saturday, August 22, 2009

:: 143 : Selamat Berpuasa Semua ::




Salam...
hye semua...

Selamat Menyambut Bulan Ramdhan !!!

Selamat Berpuasa !!!

Jangan plak ada yg tak puasa ya...!!!

adalah org tu...
hahaha...
terasa???
sorry...
:P


Minta maaf ya segala salah & silap ...
semoga amalan puasa & ibadah kita semua diterima & diberkati-Nya...
amin...

okie...
mau tidur...
kena bangun sahur pula nnt...
huhuh...
kalau takmo sahur bleh?
haha...

ok ok...
daaaaaaaaaaa...
assalamu'alaikum...

:)

Yours Truly ,


Thursday, August 20, 2009

:: 142 : Jom Datang 'Restoran' Saya : Buffet Ramadan ::


salam...
hye semua...
saya lama menghilang kerana terlalu busy...
minta maaf sgt2 ya..
hehe...

baiklah...
entry kali ni entry nak minta tolong...
huhu...

Semester ni kitorg ada satu subjek dipgl
'Commercial Class' ...

kami (ikut turn) kena buat satu Mock Restaurant (restoran percubaan / olok-olok..hehe..)...
masa tu kami jadi Manager of The Day (M.O.D)...
MOD kena manage restoran tu , & invite ramai customer utk dtg ke restoran tersebut...

jadi...
dipendekkan cerita...
saya punya turn jadi M.O.D ialah pada hari Isnin depan (24 august)...
jatuh pula pada bulan Ramadan...

pendek cerita lagi...
kami ada buat Buffet Ramadan...
macam2 menu ada...
serius byk...

Jadi saya ingin menjemput kalian semua hadir ke 'Restoran' saya itu pada isnin depan...
details adalah seperti berikut :

***************************************************************************

Tarikh : 24 Aug (Monday)
Waktu : 7-10pm
Tempat : Restoran Bouquet Garni , Food Institute of Malaysia , Kelana Jaya

Harga : RM25 seorg
** boleh bawa seberapa ramai rakan taulan anda... nk buat gathering pun boleh...
Tempahan : boleh hubungi cik Hunny - 012-3103280
** deposit sebyk RM10 seorg diperlukan utk tempahan
Menu : seperti dalam gambar...


***********************************************************************


Jom la dtg ya wahai anda semua...
RM 25 tu sgt sgt berbaloi dgn menu menu yg disediakan...
marilah bantu saya seorg student yg memerlukan bantuan anda semua ini...
huuu...
:eheh:


apa-apa boleh hubungi saya ya...
sekian terima kasih...

& selamat berpuasa semua !!!!!!!!!!!

:wave:



Yours Truly ,