Saturday, September 19, 2009

:: 145 : Umur saya 1 Tahun ::



hye semua...
nama saya ialah COH...
tuan saya sedang bercuti raya...

kenyit

Hari ini ialah hari jadi saya...
saya kini berusia satu tahun...
hehehe...
saya masih muda...

usia ini hanyalah utk saya...
utk bekas 'rakan /rumah' lama sy dh 3 tahun...
huhuhu...

maknanya saya memang masih muda...
jelir

baiklah...
saya tak tahu tuan saya nk bg hadiah apa...
tp tunggulah nnt...
hehehe...

baiklah...
saya gerak dulu...

terima kasih...

:wave:


p/s : blog nih dah setahun la maknanya... ~~~ :P


Yours Truly ,

:: 144 : Salam Aidilfitri 1430H Buat Semua ::





Assalamu'alaikum...
hehe...

ya...
saya tahu...
saya dh lama tak update blog...
huuuu...
tahap kesibukan yg teramat seperti telah membantutkan mood saya utk ber-blogging...

:sigh:


apa pun...
saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR BATIN

kepada semua yang membaca blog ini...

juga istimewa utk pelanggan-pelanggan Pinkyretro's Bazaar...

terima kasih atas sokongan anda semua...
love




~ kisah nak raya ~
* tahun ni mcm sgt cpt berlalu smpi tak sedar nk puasa dh haritu..
* bulan puasa sibuk dgn kelas smpi tgh malam + memenuhi tempahan Brownies = tak perasan dh puasa selama 3 minggu...
* minggu ke-4 baru rasa sgt lama nak raya... dh tak sabar2... haha....
* dek kesibukan kelas + tempahan , kami langsung tak sempat keluar rumah utk membeli-belah utk raya kali ini... sedey juga... sungguh... langsung tak keluar... kesian kan... sy dan kakak dan adik hanya keluar pada hari sabtu lepas... itu pun hanya sempat ke SACC , Shah Alam... bolehlah dari takde... huuu... sengihnampakgigi
* esok nak raya , baju , tudung semua belum kemas... huuuu...
* sebelum raya dh sakit kaki , raya nnt tak larat jalan dh kot.... haha...
* ok... mari menghitung jam nak raya... :P


orait...
saya tidur dulu...
sgt penat suda...
huhu...

maafkan segala salah dan silap ya...
saya juga manusia biasa...
love

terima kasih...



Yours Truly ,