Saturday, September 20, 2008

:: 1 : Salam Perkenalan ::

Assalammu'alaikum...
Selamat datang ke rumah baru saya !!!
hehehe :)

Dari Fotopage ke Blogger...
knape beralih arah?
mayb sbb dh jemu kot tgk FP...
Setelah lebey kurang 2 tahun 2 bln dgn FP ,
maybe kite perlu bertukar ke blog pulak...

Tak tau kenapa...
tapi maybe FP function dia sgt limited...
blog boleh letak mcm2...
& kalau nk bercerita panjang sikit dkt FP ,
rasa lain mcm sbb FOTOpage lebih seswai letak FOTO daripada ayat panjang2...
(mcm la kite slalu update pun...hahahaha LOL )

Lagi , blog nmpk mcm mature sikit kot...hhuhuhu
Then boleh hias mcm2...
hmmm...ape lagi...

Tapi buat blog nih pun ade cabaran jgk...
melalui pemerhatian & pengalaman sendiri...
blog lebih byk mengundang "pengkritik tak dijemput" yg slalu buat kacau...
berbanding dgn FP , alhamdulillah selama 2 thn ni , xpenah pulak ade komen2 negative...
tp kalau dkt blog lama kite , ade jgk yg bagi -ve comment...
tu salah satu sbb knapa kite tutup blog lama tu & continue dgn FP...
(^_*)

tp hopefully ,
dkt blog baru kite nih...
xde la anon anon yg akan buat kacau...
minta tolong sgt2...
kite x kacau hidup sesiapa...
kalau ada apa2 entry yg membuat anda terasa , sila lah tegur dgn beradab dan berlapik !
kalau anda hormat org lain , anda juga akan dihormati oleh ramai orang...
tapi kalau sebaliknya , begitu jugalah akan berlaku pada anda...

Blog ini hanyalah hiburan di kala sunyi,
jgnlah pula ada yg terasa hati ,
kalau ada yg tdk berkenan ,
sama2lah kite berpesan ,
tapi hati dan perasaan seseorg perlu dihormati ,
bumi itu bulat bukan bersegi ,
hati-hati dgn tingkah laku peribadi ,
semoga tidak memakan diri.
(eyh mcm x best plak... hahaha :P )

oklah...
smpi sini dulu utk 1st entry ni...
nnt2 kite update lg ok...
hehe...
okie dokie...
daaaaaaaaaa...
assalamu'alaikum...
selamat menghabiskan puasa !!!!!!!
(^-^)


~sbnanye blog ini telah dilahirkan pada 190908 iaitu semalam (jumaat)...
tp smlm dok la jenuh nk cari skin utk blog nih...
tp xdak yg chanteq !!! hadoi la...~

No comments: