Thursday, February 12, 2009

:: 61 : Hari Malang Saya ::


-mobile blogging-

Smlm,tgnku kene 'hiris' dgn plastik 'comb bind' dkt buku report sy.. Panjang btol..mcm dlm gamba tu.. Pedih..

Smlm jgk,
Kt kitchen,sikit lg kuali besar yg ada minyak panas nk jatuh atas sy..kuali tu dah ilang bentuk,tu yg x stabil.. Hahaha..naseb xjatuh..

Yg paling best,
Smlm jgk,lps exam kitchen dlm kol 5.45pm , saya n eka nk ke kereta di blkg kitchen utk blk..
Perlu naik besi utk lalu longkang yg sedikit tinggi di sebelah sana..sy mmg fobia bila naik / turun something..xseimbang.. Ingt lg sy jatuh tangga licin thn lps?
Nk dijadikan crita,masa 'memanjat' besi tu,nampk sorg lecturer d hujung sana memanggil kami utk tgk produk yg kami buat..
Sy dgn semangatnya nk pi la bg..tp salah masuk 'gear reverse' kaki ,trus jatuh trjelepuk..jatuh ke blkg la ..mayb satu sbb salah gear,dua,sbb kasut besar dan berat,tiga,beg galas yg teramat besar dan berat dgn brg dapur,empat badan mmg suka main jatoh2..hahaha..
Sy pun 'duduk' la kt ctu dpn longkang,dpn tong2 sampah..bila nk bgn , tetiba kaki kiri jatuh td cramp..dahhh.. Lgsg xleh bgn..hadoi.. Gelak sambil nanges je la yg mampu..lecturer td tlg tolak kaki utk ilangkan cramp.. Tima kaseh byk miss Huda.. Sorry miss trpaksa pegang kasut n stoking sy..tima kaseh byk..hehe..
Org ramai ni kerumun..lamaa tu, try bgn dgn bantuan mereka tmasuk miss suraya , kakak2 kitchen sblah ,eka dan semua..huhuhu..
Naseb kaki kiri,naseb keta auto..
Smpi umah,xleh jln,kena papah dgn maid..haha..
Tukang urut xdpt dtg mlm,pg ni br leh,tp kite nk stadi,ada paper ptg ni..
So mak sapu minyak panas mlm td..
Dh ok sket kt betis..tp buku lali saket gler..mak kata bahaya tu sbb byk urat..hadoi..
Mintak2 baik la nant..amin..

Hmm..
Ok la..
Nk pi last minute study sat..haha..
Daaa..

~ hati-hati ketika berjalan ~

No comments: