Thursday, March 26, 2009

:: 77 : The Movie I've Been Waiting to Watch : Confessions of A Shopaholic ::



...and finally...
Confessions of A Shopaholic is now showing in cinemas...




yeayyy !!!
saya semestinya akan pergi...!!!
saya jarang tengok wayang...
tpi yg ini saya harus , wajib pergi nonton !!!
huhuhuhuh...





sesiapa yang dah baca novel2 dia , haruslah anda pergi juga...
sesiapa yang tak pernah baca , marilah pergi juga...
hahahaha...
sesiapa yang tak berminat tentang shopping , dan yang sewaktu dengannya , errrr...do you think u should go & watch?? I don't know...if u feel like watching , then just go...& after that , u will surely become a shopaholic too then...or perhaps , akan jadi lebih tak suka shopping sebab bills akan sampai rumah dengan figures yang anda tak sanggup tengok dan akan sorok dalam laci , bawah katil , bawah meja dan mana-mana jelah...hahahaha...

so...
my sister & I are planning to catch the movie this coming Saturday...
hopefully we can go-lah...
td petang saya cakap dengan abah & mak yang kami nak tgk sgt2 movie nih...dah setahun kami tunggu movie nih , dan abah tercengang...dalam hati , 'setahun???'...
huhuhuu...

& td kat kelas...
Eka dengan jahatnya cakap kat saya...
dia nk pi tgk malam nih juga...
cess...
kurang asam betul budak tu !!
takpe...
saya doakan tiket dh sold out...
hahahahahaha...
~ haa eka...dapat ke? hahaha ~


wahh...
saya sgt tak sabar ni !!!

Becky & Luke...
nantikan kehadiran saya !!!
hehehehe...

~ all pictures taken from www.google.com ~

~ kalaulah saya punya banyak duhet...saya mahu shopping satu dunia... ~

No comments: