Monday, March 9, 2009

:: 69 : Ubat Warna Warni ::


-mobile blogging-

Memandangkan esok dah start semester baru (short sem) , saya dgn gigihnya tpaksa mem'berani'kan diri ke klinik sbb dh tak sihat sejak beberapa hari yg lalu..
~ ye sy takot jmp doktor :p ~

Gastrik dtg balik sbb skip breakfast (huhu,kata cuti,bgn lambat la,tdo pun lewat,so perut masuk angin)
Then diarrhea..
Mak kate sbb angin tu yg 'cherry berry'...
Doc plak kata sbb food poisoning..tp kite rasa bkn food poisoning,sbb kite mkn sama je ngn lain n diorg ok je..tp dh doc kate food poisoning,takpala..huhu..
Tp klinik alam medic ni mmg so far sgt bagus.. Dulu time study kat Sunway pun gi klinik ni yg kt sana tu..
Alhamdulillah , harini dh rasa ok sket..mlm td dh boleh tidur nyenyak..kalau tidak tak boleh tidur menahan sakit perut , dan asyik nak ke toilet je..harap2 pulih sepenuhnyalah..insya Allah..

So anyway..
Harini bgn awal..sempat tgk the amazing race asia (TARA) kol 9am td (ulangan kol 2pm nant)..puas hati n lega sgt Andy & Laura dh tersingkir..hahaha..
Nk tau sy minat yg mana? Saya suka SANDY & FRANCESCA..
~ gambar dari sini ~

Terutamanya Sandy.. Hehehe..pesanan kpd Francesca, kalau nanti awk nk break-off,Sandy tu pass kt saya ye..hehehe XD ..
Tp kalau boleh korg kekal lah smpi bila2 ye..sbb korg mmg best.. Hehe..

Ok lah..
Tu saje..
Daaa.. :-)

~ harap2 takda kelas ptg sbb nak tgk TARA smpi habis ~

No comments: